Deze website maakt gebruik van cookies


Bevestigingsbeugels

Om kapotte kabels, onnodige struikelpartijen of kapotte buizen te voorkomen of brandgevaar te vermijden is het wel heel erg belangrijk om kabels en buizen veilig te bevestigen met bevestigingsbeugels. Met bevestigingsmaterialen kan je een heel secuur gas- of drinkwaterinstallatie verzekeren. Het wordt ook gebruikt om spullen vast te zetten aan een muur tv’s of monitors. Ze komen in verschillende maten, het wordt vaak in een ziekenhuis gebruikt om tv’s vast aan de muur te zetten. Ook dingen zoals planken, bloempotten en schilderijen.

Mounting

Het monteren gaat heel snel en het is zeer gemakkelijk. Je moet wel als eerst kijken wat je gaat ophangen als product want je moet de breedte en grootte kijken. Bijvoorbeeld voor een groot product moet je natuurlijk zwaardere beugels bij nodig hebben. Je gaat daarna uitzoeken waar je het gaat ophangen. Om het makkelijk te maken voor jezelf ga je het markeren met een potlood of een stift. Bij voorkeur met een stift, omdat je dat beter kan zien. Daarna boor je de gaten maar hou er wel een stofzuiger bij zodat je stof niet op de grond krijgt, en daarna stop je de schroevendraaiers in.

bevestingingsbeugels

Benodigdheden

Het wordt gemaakt van metaal, sinds metaal het sterkste materiaal is waar je iets op kan hangen. Ze kunnen verschillende maten en soorten kleuren hebben. Het ligt ook eraan wat je erop aanhangt voor grote spullen heb je ook sterkere bevestigingsbeugels voor nodig.

Waar kan je het kopen?

Je kan het in verschillende winkels halen of bestellen via een webshop. Er zitten vaak een setje beugels bij of anders moet je het erbij halen, weet je niet waar je beugels te koop zijn? Je kan ze makkelijk bij de Gamma of Praxis halen. De beugel is verzinkt, want dan kan het veel langer meegaan. De beugels hebben een rubberen die zorgt voor een stevige trillingsvrije montage van de spiraalbuis. Verkrijgbaar in verschillende diameters voor een perfecte aansluiting op elke spiraalbuis of ander rond ventilatiekanaal met overeenkomende diameter

Materiaal

Van wat zijn ze gemaakt? Het wordt gemaakt van sterk metaal. Want je wilt natuurlijk niet dat je tv of monitor van de muur gaat vallen.

Waarom zou je tv ophangen aan de muur met een bevestigingsbeugel? Het neemt minder ruimte in beslag, want dan heb je niet zo'n grote tafel in je woonkamer. Of wanneer je in je keuken weinig ruimte hebt kan je het met een bevestigingsbeugel ophangen. Het ziet er ook veel mooier uit. Het is ook een pluspunt met kinderen, van die kunnen niet aan de tv komen, of de tv laten vallen.

Minpunten hiervan zijn dat je kan niet makkelijk bij de achterkant van je tv of computerscherm kunt komen. Dit kan een probleem zijn, als je een kabel moet pluggen. Dan heb je iemand anders nodig hom je te helpen.